Marketing je nužan dio poslovne strategije bez obzira kojom se djelatnošću bavite. Marketing je poveznica koja povezuje kupca i prodavača, postupak kojim kupcima predstavljate ono što radite. Ovaj postupak predstavljanja vaših usluga ili proizvoda kupcu uključuje upotrebu određenih strategija. Da bi se utvrdila strategija, potrebno je razumjeti osnove tržišnog funkcioniranja.

Najveća zabluda je misliti da je prodajom usluge ili proizvoda postupak kupnje završen. Naprotiv, zadovoljavanjem potreba kupca nakon prodaje stvarate dugoročnu lojalnost kupaca i na taj način povećavate potražnju za svojim proizvodom ili uslugom.
Da biste zadovoljili potrebe tržišta koje se neprestano mijenja, morate ići u korak s konkurencijom i njihovom prodajnom strategijom, te proizvodima i uslugama. Također, morate pratiti nove tržišne trendove, odnosno sve tehnološke inovacije. Kupci se vrlo brzo "zasite" jednog proizvoda ili usluge i žele nešto novo, drugačije, nešto što će im dati tu dodanu vrijednost. Zato morate stalno raditi na poboljšanju svojih proizvoda i usluga, jer ako ne reagirate dovoljno brzo, konkurencija će to učiniti.

ZAKUP MEDIJA - RADIO & TV

Oglašavanje je najvažnije za kvalitetno pozicioniranje proizvoda na tržištu, ali od velike je važnosti i dobro isplanirati zakup medija, te imati dobro osmišljenu reklamu.

 


Uz način i stil, oglašavanje ovisi o dosegu željene ciljne skupine i karakteru poruke koja se prenosi kroz zakup medija.

Napraviti ćemo za Vas optimalan medijski plan, prikladan obliku poslovanja Vaše tvrtke, kojim Vaša poruka neće proći nezamijećena.


• Planiranje i realizacija oglašavanja na svim vrstama medija
• Idejni i kreativni koncept oglasa i oglasnih kampanja
• Izbor medija i izrada medija planova
• Zakup medija
• Pregovaranje s medijima i prateće servisiranje
• Praćenje i revizija oglasnih kampanja
• Realizacija tiskanih materijala (plakati, letci, katalozi…)
• Izrada sinopsisa i realizacija radijskih i TV spotova

DIGITALNO OGLAŠAVANJE

digi mark tin markOnline marketing je praksa korištenja web kanala u svrhu promoviranja tvrtke, branda, proizvoda i/ili usluga potencijalnim kupcima. Oglašavanje se može provoditi putem e-maila, društvenih mreža, display oglašavanja, optimizacijom tražilica i više. Glavni cilj digitalnog oglašavanja je doseći do potencijalnih kupaca kroz kanale na kojima provode svoje vrijeme čitajući, tražeći, kupujući ili družeći se na društvenim mrežama.

socialmediaPrihvaćanje interneta kao alata za poslovne i osobne potrebe, dovelo je do stvaranja novih kanala za oglašavanje i marketinški angažman. Postoji mnoštvo benefita, ali i izazova, povezanih s online oglašavanjem, prvenstveno koristeći digitalne medije za privlačenje, angažiranje i pretvaranje virtualnih posjetitelja u klijente.

KREATIVA

IDEA

Ima raznih rješenja kojima možete svoj proizvod kreativno predstaviti vašoj publici.

To može biti dopadljiva video prezentacija, šaljiva radijska reklama, pjevni skeč, domišljati dizajn letka ili tiskanog oglasa, savršeno osmišljena Facebook ili Instagram stranica…

Što god odlučili, kvaliteta je bitna. Navedena područja pokrivamo u suradnji s najboljim stručnjacima.

 

 

 

GRAFIČKI DIZAJN, TISAK, PLAKATI

Taj dio naše djelatnosti predstavljaju brojne knjige, monografije, časopisi, uredske tiskanice, katalozi, prospekti, leci, brošure, posjetnice, oglasi, plakati, ambalaža - ukratko, sve što je trebalo dizajnirati, pripremiti za tisak i otisnuti nekom od modernih tiskarskih tehnologija.

Bilo da je riječ o izradi logotipa ili cjelovitog vizualnog identiteta Vaše tvrtke, pripremi knjige ili oblikovanju ambalaže, pažljivo ćemo proučiti Vaše potrebe te kvalitetnim idejama i realizacijom na najbolji mogući način prezentirati Vašu tvrtku i-ili proizvod o kojem je riječ. Rezultat takvog pristupa je pozitivna komunikacija s ciljanim grupama.

Dizajn je usko vezan uz medije za koje se izvodi. Potrebno je ekstenzivno poznavanje medija za koji se dizajnira, kako bi se u najvećoj mogućoj mjeri iskoristile njegove odlike te umanjile njegove mane i izbjegle greške u proizvodnji (uslijed nepoznavanja medija za koji je grafički dizajn namijenjen).

Uz sve nabrojano, nudimo Vam i pomoć pri odabiru tiskare, savjetovanje u svim segmentima tiskarske proizvodnje te za Vas obavljamo kontrolu kvalitete tiska kako bi Vam se finalni proizvod isporučio u najvišoj kvaliteti, bez grešaka i moguće štete.