MR 1Muzička razglednica Varaždina i Varaždinske županije je izvorni hrvatski suvenir pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske, a sastoji se od glazbenog CD-a i sklopive karte.Glazbeni CD sadrži 19 tradicionalnih pjesama grada Varaždina i Varaždinske županije. Stare i tradicionalne pjesme na ovom izvornom suveniru pjevaju renomirani sastavi i pjevači Varaždinske Županije (Ivica Pepelko, Kvartet Varaždin, Kavaliri, Nenad Kumrić Charlie, Valentina Geci, Ivan Povijač, Carevi, Faringaši, Zvonko Težak, Tihana Sabati, Sandra Kraš, Habeki, Miro Dolenc, Rosela Mrkušić).

MR 2

 

 

 

Velika sklopiva karta sadrži (na Hrvatskom i Engleskom jeziku) najvažnije kulturne, povijesne i turističke informacije, podatke o važnim godišnjim manifestacijama, podatke o smještajnim i ugostiteljskim kapacitetima i zemljopisnu kartu, te kartu s crkvama u Varaždinskoj županiji (po gradovima i općinama).

HMR omot napredTražite jedinstveni poklon za blagdane, poslovne partnere ili obitelj?

HRVATSKA MUZIČKA RAZGLEDNICA je izvorni hrvatski suvenir pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske, a sastoji se od glazbenog CD-a i velike sklopive karte.

Glazbeni CD sadrži:

- po jednu tradicionalnu ili karakterističnu pjesmu za svaku županiju u Hrvatskoj
- razne hrvatske pjevače, klape, tamb. sastave, KUD-ove i ansamble

Velika sklopiva karta sadrži (na Hrvatskom i Engleskom jeziku):
- najvažnije kulturne, povjesne i turističke informacije (po županijama i gradovima)
- podatke o važnim godišnjim manifestacijama (po županijama i gradovima)
- podatke o smještajnim i ugostiteljskim kapacitetima (po županijama)
- blagdane i praznike u RH
- zemljopisnu kartu Hrvatske

HMR1HRVATSKA MUZIČKA RAZGLEDNICA je idealan poklon svakom domaćem i stranom gostu, te poslovnom partneru, a preporučamo je svakoj hrvatskoj obitelji i turistima iz cijelog svijeta koji žele saznati više o Hrvatskoj.

 

Svjetski dan glazbe koji se obilježava 21.lipnja i u Varaždinu, dio je nacionalnog programa Hrvatske glazbene unije kao i svjetskog obilježavanja Dana glazbe koji se obilježava kako i sama riječ govori u cijelome svijetu. Tim obilježavanjem se Grad Varaždin pridružio glazbenicima cijeloga svijeta koji baš na taj dan obilježavaju Svjetski dan glazbe.

Link

 

 


 

U nastojanju da se oplemeni društveni život Općine Bednja i posjetiteljima dvorca Trakošćan osigura dodatni sadržaj, tijekom ljeta Turistička zajednica Trakošćan – Općine Bednja pod pokroviteljstvom Općine organizira zabavno-glazbenu manifestaciju “Ljeto u Trakošćanu”.

Tijekom srpnja i kolovoza, vikendom, na uobičajenom prostoru podno dvorca održava se niz događanja i koncerata. Glavni pokrovitelji manifestacije su Općina Bednja, Hotel Trakošćan, a organizator Tin marketing.

 

 
Loading

North West Fest je glazbeni festival koji već nekoliko godina u Varaždinu obilježava početak ljeta u različitim glazbenim stilovima i ima lokalni i nacionalni karakter. Njegov glavni sadržaj je Tribute Band Festival, Cover Fest i Demo fest.
North West Fest traje nekoliko dana ,nastupi izvođača se održavaju u večernjim satima na varaždinskim trgovima.

 NWF