Tin Marketing Festival Djeca PjevajuMi smo tvrtka Tin marketing, tim kreativnih i stručnih ljudi specijaliziranih za snimanje reklama, organizaciju različitih sajmova i evenata, glazbenu produkciju i oglašavanje. Prije petnaestak godina započeli smo sa produkcijom audio reklama, zakupom medija i organizacijom oglašavanja. Danas organiziramo Gospodarski sajam i Dane vjenčanja u Varaždinu, Dane vjenčanja u Westgate-u, Ljeto u Trakošćanu i niz različitih evenata, programa i koncerata. Suorganizatori smo Festivala Djeca pjevaju, Svjetskog Dana glazbe u Varaždinu i North West Fest-a.

U vlastitom digitalnom tonskom studiju TIN pružamo usluge tonskog snimanja, glazbene audio produkcije, izrade audio i video reklama, skladanje glazbe i snimanje voice over-a za klijente. Vršimo uslugu ozvučavanja evenata i koncerata sa vlastitim razglasom, te vođenje različitih zabavno glazbenih programa i komercijalnih sadržaja u suradnji sa profesionalnim voditeljima.

Tin marketing danas okuplja veliki broj suradnika iz svih oblasti oglašavanja i glazbene produkcije. Od voditelja programa, voice over-a, skladatelja, aranžera, glumaca, pjevača i pjevačica, kompozitora, redatelja, copywriter-a, snimatelja do montažera.

Jedna od najvažnijih stvari koje Tin marketing pruža svojim klijentima, uz osjećaj sigurnosti, zadovoljstva i elegancije u poslovanju je naš kreativni potencijal. Široki spektar usluga, svježe ideje, poštivanje rokova, odgovoran i posvećen odnos prema poslu, kao i rezultati koje donose naše poslovne aktivnosti su više nego dovoljni razlozi da se i Vi upišete na našu listu klijenata.

Tin Marketing Zvjezde1 Tin Marketing Zvjezde6 Tin Marketing Zvjezde14 Tin Marketing Zvjezde16 Tin Marketing Zvjezde18

KONTAKT
Nalazimo se u Varaždinu, u ulici Antuna Branka Šimića na broju 20, minutu vožnje od Opće bolnice Varaždin.
Nazovite nas na 042/260-492 ili 091/300-111-3.
Pošaljite upit na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Westgate video cover Tin Marketing 500
Westgate video cover Tin Marketing 500
Westgate video cover Tin Marketing 500
Westgate video cover Tin Marketing 500


Nenad Kumric CharlieOsnivač i vlasnik tvrtke Tin marketing je Nenad Kumrić Charlie.

Organizator je i idejni začetnik Festivala Djeca pjevaju koji se održava 8 godina, predsjednik Udruge Festival i Karate kluba Ippon iz Varaždina. Danas je uz autorski rad i glazbene nastupe direktor marketinške agencije Tin-marketing iz Varaždina. U sklopu agencije je otvoren prvi digitalni tonski studio u Varaždinu pod imenom 'Tin'. Studio je specijaliziran za produkciju glazbe, reklama, jingle-ova i radio emisija.

Nenad Kumrić-Charlie je uz glazbu niz godina radio kao radijski voditelj na Radiju Varaždin. Danas vodi emisiju Vekerica na Varaždinskoj televiziji. Imao je niz nastupa u emisiji 'Lijepom našom', puno festivala i autorskih pjesama obilježava proteklih nekoliko godina rada ovog varaždinskog pjevača, kantautora, te radijskog i televizijskog voditelja. Charlie obično nastupa uz prateći Tequila band, a ponekad uz Orkestar Centra tradicijske kulture iz Varaždina. U proteklih nekoliko godina Charlie je imao 3 samostalne turneje po Australiji.

Nenad Kumric Charlie MaticarInače, sve brakove u novom RTL-ovu showu i velikom sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' sklopio je „matičar“ Nenad Kumrić-Charlie.
Charlie je popularni varaždinski pjevač zabavne glazbe koji iza sebe ima uspješnu glazbenu karijeru, a njegove pjesme imaju i više od pola milijuna pregleda.

Tako je nedavno uz pratnju klape Kampanel snimio obradu poznate pjesme Olivera Dragojevića - 'Zbogom ostaj ljubavi' s kojom polako osvaja top liste radijskih postaja. Na ovaj glazbeni način pokazao je kako kontinentalni i dalmatinski dio Lijepe naše kada udruže snage besprijekorno funkcioniraju i ostvaruju lijepe rezultate.

Kada se smiri cijela ova situacija s epidemijom koronavirusa Charlie najavljuje koncerte na obali, otocima i njemu privlačnoj cijeloj Dalmaciji.

Pjesma 'U rukama anđela' snimljena je prvi puta 1997. godine i od onda je praktički neslužbena himna Varaždina. Za vrijeme pandemije i korona-krize varaždinski pjevač i TV voditelj Nenad Kumrić Charlie i profesor glazbene pedagogije Mladen Fotak inicirali su, pokrenuli i realizirali online verziju pjesme U RUKAMA ANĐELA u novom aranžmanu. Cijeli projekt je realiziran u organizaciji tonskog studija Tin u Varaždinu uz podršku grada Varaždina i brojnih glazbenika, pjevača i Dječjeg zbora 5. OŠ iz Varaždina.
Na projektu su sudjelovali: Lidija Horvat Dunjko, Antonio Tkalec, Irma Dragičević, Valentina Geci Koren, Nenad Kumrić Charlie, Gabriela Hrženjak, Edo Drakulić, Stjepan Levanić, Miroslav Boršćak, Stephan Lupino, Kristijan Petrović, Stojan Matavulj, Predrag Krobot, Stjepan Kumrić, Dječji zbor 5. OŠ iz Varaždina. Nakon online verzije odlučili su napraviti i studijsku verziju u novom aranžmanu kao i novi video spot.

Za novi aranžman su zaslužni Luka Udjbinac i Nenad Kumrić, dok je montažu videa radio Miljenko Krklec. Autor teksta je Ivan Čehok, dok je autor glazbe dobitnik nagrade Porin - Davor Bobić.

 Charlie Pjesmom te zovem Jabuka TV Nenad Kumrić Charlie i Klapa Kampanel – Dobro jutro Hrvatska Nenad Kumrić Charlie LIJEPOM NAŠOM HTV  Glazbeni in Nenad Kumrić Charlie