Mi smo tvrtka Tin marketing, tim kreativnih i stručnih ljudi specijaliziranih za snimanje reklama, organizaciju različitih sajmova i evenata, glazbenu produkciju i oglašavanje. Prije petnaestak godina započeli smo sa produkcijom audio reklama, zakupom medija i organizacijom oglašavanja. Danas organiziramo Gospodarski sajam i Dane vjenčanja u Varaždinu, Dane vjenčanja u Westgate-u, Ljeto u Trakošćanu i niz različitih evenata, programa i koncerata. Suorganizatori smo Festivala Djeca pjevaju, Svjetskog Dana glazbe u Varaždinu i North West Fest-a.
U vlastitom digitalnom tonskom studiju TIN pružamo usluge tonskog snimanja, glazbene audio produkcije, izrade audio i video reklama, skladanje glazbe i snimanje voice over-a za klijente. Vršimo uslugu ozvučavanja evenata i koncerata sa vlastitim razglasom, te vođenje različitih zabavno glazbenih programa i komercijalnih sadržaja u suradnji sa profesionalnim voditeljima.

Tin marketing danas okuplja veliki broj suradnika iz svih oblasti oglašavanja i glazbene produkcije. Od voditelja programa, voice over-a, skladatelja, aranžera, glumaca, pjevača i pjevačica, kompozitora, redatelja, copywriter-a, snimatelja do montažera.
Jedna od najvažnijih stvari koje Tin marketing pruža svojim klijentima, uz osjećaj sigurnosti, zadovoljstva i elegancije u poslovanju je naš kreativni potencijal.
Široki spektar usluga, svježe ideje, poštivanje rokova, odgovoran i posvećen odnos prema poslu, kao i rezultati koje donose naše poslovne aktivnosti su više nego dovoljni razlozi da se i Vi upišete na našu listu klijenata.