Taj dio naše djelatnosti predstavljaju brojne knjige, monografije, časopisi, uredske tiskanice, katalozi, prospekti, leci, brošure, posjetnice, oglasi, plakati, ambalaža - ukratko, sve što je trebalo dizajnirati, pripremiti za tisak i otisnuti nekom od modernih tiskarskih tehnologija.

Bilo da je riječ o izradi logotipa ili cjelovitog vizualnog identiteta Vaše tvrtke, pripremi knjige ili oblikovanju ambalaže, pažljivo ćemo proučiti Vaše potrebe te kvalitetnim idejama i realizacijom na najbolji mogući način prezentirati Vašu tvrtku i-ili proizvod o kojem je riječ. Rezultat takvog pristupa je pozitivna komunikacija s ciljanim grupama.

Dizajn je usko vezan uz medije za koje se izvodi. Potrebno je ekstenzivno poznavanje medija za koji se dizajnira, kako bi se u najvećoj mogućoj mjeri iskoristile njegove odlike te umanjile njegove mane i izbjegle greške u proizvodnji (uslijed nepoznavanja medija za koji je grafički dizajn namijenjen).

Uz sve nabrojano, nudimo Vam i pomoć pri odabiru tiskare, savjetovanje u svim segmentima tiskarske proizvodnje te za Vas obavljamo kontrolu kvalitete tiska kako bi Vam se finalni proizvod isporučio u najvišoj kvaliteti, bez grešaka i moguće štete.